Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som våra öden


Ödet bestämmer

En blick
och inget annat

Andetag
livet är bara en viskning

Tiden
solar och månar

Som allt har stannat
drivna tillsammans

Jag är jag
Du är du

Ingenting annat




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 364 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-11-29 01:09



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vilken fin prosa om livet.
2019-12-01

  Blomma-Stjärna VIP
ja, kanske är det ödet
något utöver och mer
än vi själva
som bestämmer


2019-11-30

  Quasimodo
Ja, mycket är det så med ödet och som blir livet!
2019-11-29

    JJ VIP
En vacker dikt, enkel ur det bästa ur ordets betydelse! Mvh. JJ.
2019-11-29

  ULJO
Ödet vår väg i livet
2019-11-29

  ULJO
Ödet vår väg i livet
2019-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"