Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nyår 2020

Här glimmar jul och nyår utan snö
Bister vind utan röda kinder
Mulen grå och dis i dagar
Det är gränsen mellan
vatten och land
Jag hälsar nya året
Välkommet

Hälsar nya året in
Och skapar morgondagens historia

Tack du gamla året
Livets tid är nu




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 410 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-12-31 19:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Önskar dig en god fortsättning på 2020 kram :)
2020-01-04

  Peter G VIP
Härliga positiva ord som ger tillförsikt!
Fint!
2020-01-01

  Rise Little One
En spännande tid väntar på oss runt hörnet... Tack för en positiv text som lyser upp våra dagar.
2020-01-01

  Marita Ohlquist VIP
"Hälsar nya året in
och skapar morgondagens historia"

Spännande och intressant vad det nya året för med sig.
2020-01-01

    ej medlem längre
En vacker, högstämd och mystisk nyårsdikt! Gott nytt år!
2019-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"