Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jorden minns dig


Ont som gott

Jorden rund eller platt

Kan den falla
ner eller upp

Aldrig i universum

Jorden svävar
roterar runt sin egen axel
solar och månar
allt går runt

Endast stjärnorna
som regnar ner
ger himlen

Sitt
magiska sken




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 376 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-12-04 21:43



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint :)
2020-01-25

  Peter G VIP
Rymden är en ständig källa till förundran och du beskriver det fint här!

Men när man slutat begrunda rymdens skönhet och gåtfullhet kan man bara njuta av stjärnhimlens skönhet!


2019-12-14

  Anya VIP
Det lilla och det stora i fin samklang.
Bra existentiell ton.
2019-12-10

  Lars Hedlin
Centrerande känsla när allt spinner runt i en magisk känsla som känns överallt :)
2019-12-08

  MALVAA VIP
Du må vara en stjärna som lyser omkring
Därför alla som närmar sig får den energin som behövs för att fortsätta kämpa
2019-12-06

  ULJO
Stjärnorna ger mystik och en vacker känsla
2019-12-05

  Quasimodo
Allt går runt, roterar kring livets axel till stjärnor ljus
2019-12-04

  Blomma-Stjärna VIP
magi; allt går runt -
men stjärnorna regnar ner!
2019-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Visst är det magiskt med stjärnornas sken!
2019-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"