Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid blått, Alltid fel

Aldrig.

Att vi omfamnar lögnen,
ni serverar

Aldrig.

Att vi låter era ideal,
förnedra oss

Alltid.

Ska vi stå beväpnade där,
ni avancerar

Alltid.

Ska vi förstöra allt,
ni släpper loss





Fri vers av Alsander
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-04 01:34



Bookmark and Share


  Tera
ja...
2010-02-04

    Char-Lee
Word to the bird!!!!
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Alsander