Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skönt att börja om Nya blad Nya tag Ny ork


Smutsig och sliten

Jag följde skorna med blicken
där de flög i tvättmaskinen
Någon frågade vad jag höll på med
kvävde små skratt
och ett nätt skakande på huvudet
Jag rörde mig inte från golvet
och jag flyttade inte blicken

De smutsiga och slitna conversen
slogs mot den blöta luckan
Fläckarna verkade redan vara borta
Och jag undrade
om de allra värsta fläckarna försvann
De där ingrodda, leriga fläckarna
bakom skosnörena från förra året

Jag önskade att jag var mina skor
och kunde få bort alla mina fläckar.
Även de allra värsta och jobbigaste

Jag önskade att jag var mina skor
På mindre än en timma
så hade de fått en nystart

Om jag fick börja om




Fri vers av Pyrén
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-04 02:19



Bookmark and Share


  blaite
ja brukar tvätta mina converse i tvättmaskinen ja med. Ps mycket tung och bra text
2010-04-20

    ej medlem längre
Åh, den här tyckte jag otroligt mycket om!
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén