Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägenhet och snö

Plötsligt lever jag lyxliv
det snöar och snöar
Men vad gör det mig?
Ingenting
Det sköter vaktmästarna

De med villor sliter
skottar
skottar
om och om igen

Det är vardagslyx
att inte behöva bry sig
göra ett handtag

Jaha
det snöar fler dagar
ok
Jag drar filten på mina fötter
tar temuggen
och slår på en bra DVD




Fri vers av Novemberblomman
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-04 09:45



Bookmark and Share


    sajo
Äntligen har vi fått fart på våran hyresvärd som börjat ploga här utanför då en frisör har öppnat i vårat hus och det sandas och grusas och skottas.

Så äntligen säger jag skönt att inte behöva bry sig.
2010-02-04

  mare VIP
Så bra formulerat.....känner igen :))
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman