Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kanske det tar emot att ta emot...


Ta emot eller inte ta emot

Uppmuntran mottages inte alltid
med öppna hjärtan
Undras varför
Kan det vara så att man inte
känner sig värd att ta emot
uppmuntran
Eller vill man inte visa att man är
i behov av lite medmänsklighet...
Hursomhelst så säger jag utan
att blinka
Du är värdefull och bra som du är!




Fri vers av Anjeska
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-04 10:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Tack :)
Bra skrivna rader ...
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska