Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEMLIGHETER

Om jag skulle yppa det

Pysa

så är hemligheten i ljuset
det är inget fördolt
som inte kommer
ut i ljuset
någon gång

Om jag skulle yppa det

Pysa

så är det ingen




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-04 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar