Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindens röst


Tyst min vän
hör du vindens röst
den sjunger om andra tider
om blomstrande ängar
om lekande skratt
tyst min vän
hör du
havets rop
och
bergets viskning
det talar sitt språk
om livets dalar
Om livets toppar
tyst min vän
hör vindens röst.


© C




Fri vers av Cissi Gottschalk
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-04 12:28



Bookmark and Share


  Tera
drömlikt..
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Cissi Gottschalk
Cissi Gottschalk