Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalt och visset, kall och tynad

Vissna rosor slingrar likt en ilsken orm,
Taggar som sticks likt en orms bett,
Blad som faller,
Rosen som ej längre kan kallas ros.

Är det så det känns?


Döden


Är det så det ter sig?


Döden


Kalt och visset.


Snö som faller kall likt en täcke av kyla,
Istappar som hotar vid vårens framfart,
Vintern som tynar bort och rinner iväg likt en vild flod,
Snön som ej längre kan kallas snö.

Är det så det känns?


Döden


Är det så det ter sig?


Döden


Kall och tynad.


Försvunnen.




Fri vers av Katten
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-05 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten