Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt

Ibland vill jag bara sova


Sova bort allt men då kommer jag ihåg


Allt som jag har


Att mitt liv är rikt


Jag har fått det jag vill ha



Att jag har en klippa, livboj


Kalla det vad ni vill



Jag har något att hålla i



Någon som alltid finns där



Någon jag behöver



Min kung
Min hjälte
Min riddare i vitt



Jag älskar dig!




Fri vers av Katten
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-21 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten