Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnans spöke

Sovande tankar.

Knäckande tankar.

Odödliga tankar.

Immun mot den egna hjärnan?
Trött på den?

Låt den och dess spöken dö..




Fri vers av Katten
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-06 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten