Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas igen



Andas!

Kom igen!

Visst hjälper det när han är här?


Inte idag
Inte inatt


Nattens djur sliter i mig

Deras ögon stora
Självlysande


Hjälp mig

Snälla hjälp mig


Ingen hör
Det är så tyst

Var det ingen som hörde?
Sa jag det högt?

Var det en viskning?

Ja

Det var bara en viskning som försvann i vinden




Fri vers av Katten
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-21 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten