Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad sorg Delad glädje

I den ärligaste form

I den svartaste natt


En strimma ljus

En strimma hopp


Lys upp
Lys upp


Skänk värme och tröst

Skänk liv och sorg


En strimma kärlek

En strimma glädje


Lys upp
Lys upp


Det är så svart

Det är så mörkt

Det är så kallt


Lys upp
Lys upp


Du är mitt hopp

Du är mitt allt

Du är mitt liv




Fri vers av Katten
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-06 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten