Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

Andas!

Andas för helvete!

Kom igen, ta det lugnt

Det är lugnt nu!


Jag ligger på hans bröst.
Andas in hans doft.

Hans brösthår kittlas i min näsa.
Sticks lite på kinden.

Han är så varm.
Han är så trygg.



Så andas nu flicka lilla.


Andas.

Han är här.

Du är trygg nu.


Han ligger här bredvid.
Inget ont kommer hända så länge han finns där!



Andas.




Fri vers av Katten
Läst 353 gånger
Publicerad 2013-11-21 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten