Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moln i blått

En oformbar blurr

Ett moln i blått

Inga linjer


Det är inget

Inget har ingen form

Moln finns inte blått


Inget finns




Fri vers av Katten
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-06 23:56



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord
spinner vackra moln

inget
allting
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten