Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömndrucken

Du andas tungt mot min kind. Jag ligger tätt intill.
Ligger här i den trygga famn.
Jag känner mig hel.
Jag vet att du finns här.
Underbara man, lämna mig aldrig.
Jag är din, du är mitt allt




Fri vers av Katten
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-19 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten