Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag få bära dina ord som musslorna bär vågorna ?

 

          Tyst viskar nattens berg sina sånger
          mot himlens slöja
          klädd i diamanters gnister
          stjärnor lysa under månens lykta

 Säg när jag famnar varje steg du tar
 med kärlek liksom rosen kysses utav första solen
 säg när jag famnar varje leende du ger
som morgonen sin rodnad

           kan jag få bära dina ord som musslorna
           bär vågorna
           så nära som din ömhet bara rör mitt hjärta

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-05 03:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~