Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARFÖR PLOGAS INTE TROTTOARERNA IDAG (När Det Är Vinter Och Mycket Snö?)

Det är alltid en ekonomisk fråga,
det glimmar av skitig snö.
Skulle tro att dom resonerar
att det skulle aldrig hända här

Här i Eken har det aldrig varit
någon Disneylycklig snö.
Det ska plaska, det ska slaska
det ska vara grått och tö.

Om vi inte plogar så
blir det vinterland,
ty det är ju synd å dumpa’t
från Söder Mälarstrand.

Jag gillar snö det gör jag
det är friskt när det är kallt,
det är sällan det får vara såhär,
sen kan dom spara det som skulle gått till salt.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-05 14:11



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hej hej..ja det är frågan för det är skitdåligt underhåll lite varstans ..gamla männskor tar sig knappt över vallarna

GÖRBRAAAAAAAAAA skriftat!!
2010-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar snö.
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar