Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGONBLICK

Ögonblick

för ögonblick
i stormens famnar

blåser i mitt inre
som kvistar
i ett träd

ögonblick
när längtans rötter
smekte mina fötter

stormen mina drömmar
födde moln
i regnets slöjor

ögonblick för ögonblick
jag skådar sinnen

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-05 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~