Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är så skönt att försvinna lite grann


"En liten lur"



att försvinna en stund

att besöka John Blund

det är en lisa för både kropp och själ.....






Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-05 18:08



Bookmark and Share


    sajo
Verkligen så sant skrivet. En stund varje dag tar jag en liten lur och mår bättre efteråt.
2010-02-07

    Ken Cassel
Visst är det så, Christine

Kramar!!

Ken
2010-02-05

  anits VIP
Så fina rader och sant, jag gjorde det
en stund idag, så skönt det var
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel