Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven med tanke på det stundande valet och förmodade framgångar för ett parti, som ,nödtorftigt, försöker dölja sin rasism bakom opportunistiska och publikfriande fraser...


Rasismens förbannelse....

Rasismen
värderar i färger
var man emanerar
ifrån

Rasismen
fel så ända in
i märgen
mot sanningen ett
hån

Rasismen
geniförklarar idioter
omyndiggör professorn
varsomhelst på detta
klotet
pågår progresser

Rasismen
vädrar morgonluft
i Sverige
snart, på gatorna,
de "härje"
Gapiga
Brutala
"Sverige , Sverige !"
symbolen de gör
till det
banala

Rasismen
"Fotfolket"
är
värst !
Enfaldig grymhet
En pärs !
Har ,gärna,
Kriminellt Förflutet

Rasismen
Det mest korkade
som funnits
så imbecillt
så fånigt
så penibelt
så spånigt

Rasismen
finns,tyvärr,
bland
"vanligt folk"
utsprunget ur
Kulturkrock
Sv D (¤) utnyttjar
detta
driver på
med
"rasistisk hetta"
dold bakom
oförargligheter
slöjor, islam
underfundigheter

Rasismen
har alltid
skapat
inferno
vi får
INTE
bara
sitta och
glo !
vi MÅSTE
detta
SKIT
besegra
annars DE
vårt öde
besegla !


(¤)= Sv D = SverigeDemokraterna
----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-05 22:32



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Bör dock poängteras att den svenska identiteten har betydelse och att vi måste omvärdera vår invandringspolitik, invandrarna måste inlemmas i det svenska samhället och acceptera våra lagar och normer....
2010-02-06

  aol
farliga är dom som smyger ner sin röst i valurnan
men sen nekar eler inte vet vem,
2010-02-05

  firefire
bra skrivet! håller med dig jag!
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska