Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild: Samedagen, dags att värna också våra egna indianer




Culture Coordination Clash

~*~

Att som förr människan kan

måla dagen med kurbits

istället nu tillhandahåller

intet


av mening
med vilja


och inte god


tomheten på silverbricka


där förr fanns sol, mazariner, chokladbiskvier, hett kaffe och kall juice


i bushens länder

med damm och makadam

dagens fråga följer


tag hand om dem man kan


privata mentorer med gamla 78-varvs grammofoner


moderna volontärer

med igenpackade mediciner

i spännremsväskor

av mening 
med vilja

av mening
med vilja

 


som en gång var god


friheten på silverbricka

med sherry på

och punsch


med is


och solglasögon

körsbärstartar

och parasoll

fri

tid

LPWJ 05/02/10




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-06 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP