Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT KOMMER ATT ORDNA SIG

Jag utgjuter
problem och glädje
du min torparhustru
bondmora
Leende och fingerfärdighet
styrka starkhet i dig själv
integritet
Jag gläds
motgångar medgångar
du bergakvinna
sångarinna
Självförtroende och gyllenhet
vishet trygghet i dig själv
vackerhet
Jag trivs
värme ljus
du som luttrats renats
i besvikelsebad
Slipad raffinerad
allt kommer att ordna sig
kärleksdanad




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-06 17:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
varmt och vackert så vackert!!!!!
tycker mycket mycket om ditt språk!!
sparar jag.. tack stefan!
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar