Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han kommer




Han kommer
Han kommer
Han kommer igen

Han kommer
Han kommer
i himmelens sky

Han kommer
Han kommer
att inta sin tron

Vår Herre,
vårt lejon
vår kunglige vän






Fri vers av rebecca d
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-06 19:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen och halleluja!!!
2010-02-11

  Michaela Dutius
Så sant Rebecca- Han kommer igen!
Vacker och jublande text!
2010-02-10

  stefan.g
Yes!
2010-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Jesus Kristus, det SANNA Lejonet av Juda (för det är ingen skinntorr och dessutom död gammal etiopisk gubbtjyv som lät folk svälta ihjäl i sitt eget land!) ska komma igen.
Marana, ta! Du, vår Herre, kom!
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d