Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar och längtan

 

 

hans ord
i hennes längtande hjärta
bubblar runt

hans blick
på hennes ensamma kropp
skapar energi

hans doft
i hennes törstande sinnen
väcker lust

hans oåtkomlighet
låter hennes känslostorm
fylla själen




Fri vers av Jojo
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-06 22:18



Bookmark and Share


    Mejja
Ja vad vore väl livet utan drömmar och längtans stunder.
2010-03-20

  Rosmarin
är det kanske oåtkomligheten som är det mest eggande? den som håller känslostormen vid liv

är det kanske oåtkomligheten som gör att hon tillåter sig att känna allt detta?
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo