Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En till från gömmorna

En sjuhelvetes massa folk – och en bira i handen.
Nu rann chansen ut i sanden,
med 12%-ig Pripps.

Lite dip? Osså vips,
man är tillbaka på banan,
redo utav bara vanan!
Hallå! Det här är viktiga grejer,
ni hör väl vad jag säger?

Efter talet: Lite hemkokt likör – smaken får mig minnas en afton i Helsingör,
en helkväll med alla rätt
En till skvätt! Tack och tack så mycket!
Nu har jag rätta knycket!

Jo så ligger det faktiskt till! – så kan man faktiskt säga, helt frankt!
Nästa gång vid urnan? Jag droppar blankt!
Det finns ingen god representation numera.
Häll i lite starkare, och lite mera.




Fri vers av Janjohan
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-06 22:41



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja säkert bäst att droppa blankt....
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan