Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack exet!

Jag ser solnedgången
i mitt fönster brinna
eldslågorna nu rår
man skulle kunna tro
att det är du, som bara
är ute hos mig och går...

Och slår...

Nu fylls hela mitt rum
till varje tum av
ljus och färg och
och jag blir stum

Då jag fönstret får...

Upp, gör alltså
en inbjudande kupp!

Då drar du ner din gardin
då blir det att till exet igen
ja ladda den, min kamin!











Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-07 07:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ladda kaminer kräver torr ved:)
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt