Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyttkartonger

 

 

fyller kartonger och papperspåsar

med det som en gång var mitt liv

slänger bort och sorterar kläder

sparar och drömmer mig bort

men inte gråta

inte gråta

nej

då brister det

får inte gå sönder

så jag stänger av igen

packar ännu en låda minnen

av ett liv som kunde bli men inte är




Fri vers av Jojo
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-07 12:34



Bookmark and Share


    Mejja
Det finns andra drömmar min vän!
*kram*
2010-02-10

  Rosmarin
...och ger plats till ett annat liv att börja gro...
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo