Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måndag......


Meningen




meningen kommer inte av sig själv

jag får hitta den!




Fri vers av Christine Sabel
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 17:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Suveränt och klart uttryckt!
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel