Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det där med korthet och rakt på sak har nog aldrig varit min grej..


Så naket det kan bli

Slit av min hud,


öppna upp mitt hjärta


och känn den bultande klumpen mot huden i din knutna näve.




Fri vers av emmautanandranamn
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-07 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmautanandranamn