Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort, men ändå inte..


Jag tycker bättre om hallon..

Mjuka läppar. Jordgubbssmak.
Suktar på avstånd.
Snuddar.
Men inte mer.
Avstånd.
Salta droppar åker slalom längs mina kala kinder.
Jag tycker bättre om hallon..




Fri vers av emmautanandranamn
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-22 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmautanandranamn