Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är inte bitter


Båda fötterna på jorden men ingen balans.

Solens strålar sipprar genom de trasiga persiennerna som knappt går att vinkla ner, samtidigt som fåglarna utanför skriker någonting oförståeligt.
Jag hatar fåglar.
En hand drar sakta sina fingrar genom mitt småfettiga hår. Morgonfrisyren rättas till och jag drar min hand över munnen för att få bort det mesta av dreglet som stelnat längs min mungipor under natten.
En kopp kaffe och en fuktig ostmacka.
Morgonklegg i ögonen, de ögon som knappt vaknar längre.
En smäll på käften, jag kommer aldrig i balans.
Dag ett blir aldrig dag ett och jag har fastnat i en cirkel.
En ond cirkel?
En cirkel helt enkelt.




Fri vers av emmautanandranamn
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-15 20:52



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Jag tror inte du är ensam om att känna som du gör...
Nu känner inte jag helt igen mig i det här med att inte ha balans, men jag tror att det är många som gör det..

....vad säger jag....
det var ju inte mer än några månader sedan jag riktigt kunde njuta av att vara mig själv.
Jag har ju med haft obalans i mitt liv, vaknat upp och känt en aning på stress över dagen som nyligen börjat...

Känt en press på att vara duktig, rolig med mer...
Inte sett mig själv med mina egna ögon, om man säger så.

Hoppas du får lite balans i ditt liv..

Bra text!!
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

emmautanandranamn