Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När himlen tar emot oss

Se mig i ögonen
titta noga
Ser du några tvivel?
Jag hoppas inte det
för min kärlek är äkta

Du får mig att surfa
på det allra stormigaste hav
Du får mig att våga klättra
uppför det högsta berget
och ta mig ner igen

Du kan, som ingen annan
få mig att känna lycka
Du trollar bort alla bekymmer
bara genom att visa dig
jag tror att du är magisk

Du ger mig vingar
gör mig så lätt
Och jag hoppas att jag
ger dig det också
så att du kan flyga med mig

Annars tänker jag
ta dig med mig
Greppa runt din bröstkorg
hålla dig tätt intill mig
och aldrig släppa

Och när himlen tar emot oss
och solen skiner oss i ansiktet
Då ska jag viska till dig
att det var såhär
det var planerat

Du och jag
omslingrade på vår färd
Beroende av varandra
av vår kärlek och gemensamma styrka
för vi vet att om vi släpper

så faller vi




Fri vers av Lisa Höglund
Läst 406 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-07 19:28



Bookmark and Share


  Bagan
får mig att minnas . & sakna ..
2010-05-24

  Dito VIP
Stark beskrivning av lycka
2010-03-30

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2010-03-29

  coleve
så fint skrivet:)
2010-02-07

  aol
så underbart vacker poesi som ger livet en härlig krydda,
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Höglund
Lisa Höglund