Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agnes #16


näsan begravd i ditt hår
doft av renhet
inte syntetiskt shampoo
barn

din bröstkorg
rytmiskt guppande
upp och ner

du ler
till och med
när du sover

kan ligga i timmar
betrakta
yvas

och jag tänker

på hur tom
jag skulle ha känt mig

om du inte fanns...

om jag inte fick
ligga bredvid

njuta

lukta

älska












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-07 20:54



Bookmark and Share


  malin...
Åh Staffan, den är underbar. Vackert skriven och den berör på djupet...Du får mig att också känna doften av den förbehållslösa kärleken som bara ett barn kan ge.
2010-02-08

    Max Poisé
jag njuter och älskar din text.
Jag känner nästan doften av den!
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP