Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att knulla verbalt - på ett papper.

Jag försöker hitta ett sätt,
att uttrycka min röst på ett papper.

Jag försöker skapa konst,
med hjälp av det svenska språket.

Jag kallar det att knulla verbalt,
på ett papper.




Det är bara,
ingen som verkar förstå det.




Fri vers av Max Järnhammer
Läst 432 gånger
Publicerad 2005-10-30 21:18



Bookmark and Share


  vega lando
vi kan knulla verbalt på papper tillsammans!
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Max Järnhammer
Max Järnhammer