Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig.

Om min själ skulle brytas upp,
i så många olika sätt, så vet jag ändå meningen i orden:
\"Jag älskar dig.\"




Fri vers av Max Järnhammer
Läst 683 gånger
Publicerad 2006-01-21 02:38



Bookmark and Share


    Louise B
väldigt vackert, en kort text med stor innebörd, bravo :)
2006-02-02

  yoyyo
snyggt
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Max Järnhammer
Max Järnhammer