Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska utan att älska.

För många gånger har vi älskat.
Utan att riktigt älskat.
Men ändå.
Vi älskar att hata det.




Fri vers av Max Järnhammer
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-04-29 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Järnhammer
Max Järnhammer