Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

There\'s too many girls I have kissed - and too many I haven\'t.

Hur vet vi
att vägen vi en gång vandrade
ledde till rätt stig,
skulle vi följt de andra stigarna
vi ville gå
men aldrig vågade?




Fri vers av Max Järnhammer
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-05-17 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Järnhammer
Max Järnhammer