Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smoothtalker

Jag har brännt alla papper,
alla notblad, alla dikter,
alla målningar och skisser.
Jag har raderat allt som hade någon sanning i sig.
Allt som vittnade om att jag en gång log.

Jag faller handlöst ned i en bottenlös grav.
Jag ger upp nu.
Det finns inget som kallas kärlek,
det finns inget som kallas närhet,
det finns inget som kallas värme...

Mina vemodiga sömnlösa nätter vittnar om det.
Det enda som möter min blick är en kall grå värld
den som finns utanför mitt fönster.

Jag orkar inte med denna ensamhet längre.
Jag är trött på att vara olycklig medan alla andra är så äckligt lyckliga.
Jag är ledsen att jag finner stormen,
när du äntligen har funnit skyddet...




Fri vers av Max Järnhammer
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-02-02 20:48



Bookmark and Share


  Daemon
Välskriven som lämnar ett mindre bestående intryck.
Möjligt att du kunde utvecklat sista raden till nåt ytterligare poetiskt eller, mja...
Keep fighting!
2006-02-02

  Axelandra
Hej
du är inte ensam!

<3

kram
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Max Järnhammer
Max Järnhammer