Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[...]

Vad i livet är rättvist?
Vi föddes ju trots allt,

men ändå för att dö.




Fri vers av Max Järnhammer
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-08-20 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Järnhammer
Max Järnhammer