Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm i vart spår

Du bär en dröm
i vart fotspår du lämnar
du bär ett ord
att skänka vidare

i varje droppe av havets droppar
bor en av dina önskningar
färdas att bäras av vågor
från strand till strand

innan någon har fångats
av människans hand

 

du bär en dröm i havets
pärlor i var och ens glans
bor en glans av ditt öga
av själens spegel jag ser

du lyser likt morgonens
dagg ,strålar likt
solens kyssar mot rutan

för att ej en endaste
dröm skall förfaras
ej en endaste dag
gå i kras

för dig är allt en gåva
så och för mig

jag ser

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-08 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~