Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full av värde

Alla har samma
Värde
Ändå så känner sig många
Vädelösa
Synd att så många
Nervärderar
Människor utan att
Värdera
Deras fulla värde
Värdefulla

Du är värdefull!




Fri vers av Anjeska
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-08 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska