Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos dig igen

som du kanske förstått
är jag hos dig igen
som när minnen vidrör sinnen
var du rädd för känslan?

som du kanske känner
viskar ord vi sagt djupt innanför skalet
som om moln svävar i ögonvrån nånstans

det har vart tugnt och grått
när du sa de där den gången
vidrörde du blickarna som får mig ur balans

hör du  fåglarna sjunga min saknad?
som när jag försvann nånstans på vägen
lika sorgevacker som mörker är när stjärnorna ler

som du kanske redan sett
faller stjärnorna lika handlöst igen
och vad gör vi med tiden?
stannar du eller går du igen?

för hur än vindarna sveper når den storm
har du hittat hem?
när inget mer finns att gå för
jag är hos dig igen




Fri vers av Lindizz
Läst 298 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-08 17:03



Bookmark and Share


  issac.a.m
bra skrivet..
2010-02-24

  devilsangel
Trogen kärlek, ärligt och insiktsfullt...mycket vackert!
2010-02-17

  Lasseman VIP
Väldigt bra skrivet.. som ett troget brev till en kärlek.. applåder
2010-02-13

  Mr Lindemann VIP
Kan föreställa mig den som en inre monolog så

liknelsen till naturen är talande
och vacker
2010-02-08

  opheliavampira
Sanslöst talande känsla i texten. Känner igen mig i de frågor som du ställer och mer eller mindre svarar på. Bravo
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz