Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas i ditt regnvåta hår

jag vill andas genom dimmans fönster
känna natten smeka mina händer
se hur skymningen hämningslöst kysser
havet

jag vill andas genom florklädda
drömmar ,bara känna doften
utav drömmars rökelse

jag vill dansa under månen
barfota för stjärnhimlens spräckta fönster

andas i ditt regnvåta hår
känna doften utav
drömmens vindar
bara famna var sekund
i din närhet
är guld

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-09 00:31



Bookmark and Share


  walborg
Sensuellt och vackert om kärleken!
2010-02-09

    Lysande Drake
Höglyriskt
Bildrikt
Sinnligt
Expressivt
Vackert
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~