Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

galenskap

den galenskap
som kunde
räddat världen

medicinerades bort
i omsorg om
att värna
det bestående




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-09 16:42



Bookmark and Share


  sol
åh

en "anders"
men jag fick ett mess idag från en väninna:

-det går inte att sätta tvångströjja
på solstrålar..
.
2010-02-16

  Vind
Absolut så...
2010-02-09

  Mr Lindemann VIP
Ja, lite paradox i denna då
men budskapet är ändå klart

på någe sätt
2010-02-09

  Gunwale VIP
Så kan det säkert vara, och det är spännande, utmanande, uppfordrande plus lite fasansfullt.
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP