Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar tills längtan brister

tunn som första vinterns is
skör som fjärilens vinge
blommans hölje så smekt
av vinden
kysst av regnets första droppar

jag längtar tills längtan brister
tills fönstret får sprickor
av salta regndroppar

jag längtar tills
isen smälter tårarna
att famna doften
av den älskade
likt regn i öknen

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-09 19:22



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Starkt berörande dikt
2010-02-10

  walborg
Oerhört stark och fin dikt!
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~