Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rave

~*~



Berggrundsbas

fågelkvitterdiskant

i stjärnskimrets melodier

i mellanregistrets balans



i det bombastiska lugnets norrskens oas

 

Rave som ett ljusskimmer i natt

virvlande crescendon

i varann - framtidens melodier

första temats decrescendo

utmynnade och försvann

det andra uppkom ackompanjerat av det återkommande första invävt i det tredje

tills enbart den rymdfuturistiskt jordbaserade basen hördes över nejden



med en svag melodi likt en spelmans fiol från midsommaraftonen 1899

mitt i en snårskog

i en värld

 

någonstans

i en ny Ravenations

Techno Trance

 

LPWJ 09/02/10




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-09 19:25



Bookmark and Share


  thyra
Fint!
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP