Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lejon

Lejon som smyger om natten,

Gnabbas och ryter,

Slåss och biter,

Mina håriga små troll,

Mina små lejon,

Lejon som sover gott på kudden,

Spinner och snarkar,

Drömmer och sparkar,

Mina små lejon,

Mina små vildingar.




Fri vers av Katten
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-09 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten