Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under hökens vingar

Är det så fel att vara nervös?
Är det så fel att inte vilja veta?
Är det så fel att vara rädd?

Jag hoppas inte det, för faktum är att jag är nervös.
Att jag inte vill veta.
Att jag är rädd.

Rädd för det som komma skall.
Nervös för de fel de kommer finna.


Ska jag dö nu? Mitt i livet. Innan mitt liv verkligen börjat.

Är det dags för mig att lämna min trygga plats här och ge mig in i ovissheten? En ovisshet som betyder att jag inte vet ifall det bara blir svart eller om jag återföds som den vita duvan i bröderna lejonhjärta.




Jag tror inte att jag vill veta.




Tills dess ska denna vita duva drömma tryggt under hökens vingar.




Fri vers av Katten
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-09 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten